Medlemsnytt
Fagerhaug & Olstad sine nye lokaler i Vestre Strandgate 19 B. F.v. Salgssjef John Eivind Lund, Teamleder Interiør Irene Marie Berg.

Invitasjon til åpning av showroom og inspirerende fagdag

19.05.2016 | May Baagøe Broughton
Torsdag 26. mai åpner Fagerhaug & Olstad nytt showroom i Vestre Strandgate 19B, og det inviteres herved til fagdag og hyggelig mingling.
«Byutviklingen i Kristiansand, Arkitektur og Framtidens Arbeidsplasser», er overskriften for dagen og de har fått med seg flere spennende foredragsholdere. Se program:

 Program

13:30 - 13:50      Ankomst og registrering

13:50 - 14:10      «Havnas Utvikling og Framtid - En ny bydel tar form»

Halvard Aglen, Havnedirektør ved Kristiansand Havn byr på et spennende og høyst samtidsaktuelt innblikk i byens satsing mot sjøfronten i årene framover.

14:20 - 15:00      «Arkitektur, Design og Byutvikling»

Morten Ragnøy Ednes, DOGA / Norsk  Design og Arkitektursenter.  Ednes er utdannet Sivilarkitekt fra AHO med spesialisering innen urbanisme. Han har solid erfaring innen planlegging og utvikling av attraktive bygg og byområder.  Han er i tillegg utdannet cand. mag. innen litteratur- og filmvitenskap.

15:20 - 16:00      «Fremtidens arbeidplasser, trender og funn fra forskning og praksis»

Professor Siri Hunnes Blakstad, Divisjonsdirektør ved ÅF Reinertsen  og Professor hos  NTNU ved Institutt for byggekunst, prosjektering og forvaltning. Hunnes Blakstad har i en årrekke arbeidet med uviklingsprosjekter og knyttet til arbeidsplasser, bygg og arkitektur. Hunnes Blakstad har også bakgrunn som forskningssjef i SINTEF.

16:00 - 22:00    

Representanter fra ulike produsenter være tilstede og kan svare på spørsmål om miljø, etikk, sin designphilosofi, logistikk, ergonomi, lyddemping, aktivitetsbaserte kontorløsninger og annet.

Sammenkomst, servering og Musikk

Buffet og forfriskninger. Vi fortsetter kvelden med hygge og mingling. Alle deltakere er med i trekningen av en Capisco kontorstol i skinn fra HÅG.

Påmelding

Sett «Påmelding» i emnefeltet og send til ib@f-o.no. Påmeldingen er bindende grunnet planlegging og innkjøp av mat. De som ikke kan delta fra 13:30 er velkommen senere. Påmelding innen 24.05.

OBS! Begrenset antall plasser - først til mølla gjelder!

Kontakt: Irene M. Berg 996 97 049

Sted: Fagerhaug & Olstad , Vestre Strandgate 19 B, 4611 Kristiansand
facebook