En lydhør gjeng da IK Start gjestet Næringsforeningen idag fredag.

IK Start har planen klar

15.01.2016 | May Baagøe Broughton
Positiv egenkapital, ny trener, minner for livet og engasjement var stikkord da IK Start gjestet Næringsforeningens første fredagslunsj i dag.
De 45 personene fra næringslivet som var tilstede på møtet var interessert og opptatt av å høre hva administrerende direktør Even Øgrey Brandsal hadde å si både om historien til Start, et utrolig tøft 2015 og ikke minst hva man ser frem til i 2016.

En ting som var viktig for Brandsdal å få frem er at det nå er engasjementet i laget som teller.

- Vi har lagt bak oss tidligere regnskapstall med mye røde tall, regnskapet for 2015 gir oss et overskudd og nå har IK Start gode tall å vise til.  Nå skal vi se fremover, Sørlandet må bestemme seg for om de vil ha et lag i eliteserien og supporterne må ikke vente med å kjøpe sesongbillett.

Brandsdal oppfordrer supporterne til å støtte opp om laget og gå på kamp, og at næringslivet går inn på sponsorsiden.

- For at Start skal kunne utvide spillerstallen, må det komme inn inntekter, fortsatte Brandsdal.

Det var viktig for han å poengtere at økonomi kommer foran idrett!

[caption id="attachment_4852" align="alignleft" width="287"]Starts nye trener Steinar Pedersen. Starts nye trener Steinar Pedersen.[/caption]

I «andre omgang» var Starts nye hovedtrener Steinar Pedersen på banen. Ny trener, som har et veldig sterkt forhold til klubben. Helt siden han la opp som aktiv fotballspiller har målet vært å bli Starttrener, og han har mange tanker rundt 2016 – sesongen.

Også Pedersen var inne på engasjement, og han var helt klar på at resultater skaper engasjement.

Han la til grunn fire fokusområder som skal til for at man vinner fotballkamper:

  • Viljen til å vinne

  • Sult og lyst til å bli bedre

  • Løpskraft

  • Samhold med krav


For Pedersen var det veldig viktig at spillergruppen får være med å definere hva disse fire områdene betyr for dem.

Deltakerne på Næringsforeningens fredagslunsj uttrykte stor glede og entusiasme over at IK Start nå har fått kontroll både på økonomien og på spørsmålet om hvem som skulle bli den nye hovedtreneren.

Når fløyta går for seriestart den 13.mars er det forhåpentligvis en gjeng med trygge Startspillere som entrer banen, spillere som er trygge på rollen den enkelte skal ha på laget. Det er slik Start skal vinne fotballkamper!
facebook