I have seen this movie before, and believe me good friends and colleagues - I know it has a happy ending!

05.05.2015 | Ole-Petter Sunde
Nytt reisebrev fra vår egen Ole-Petter Sunde og hans reise til OTC Houston
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke
Clay C. Williams, Chairman and Chief Executive Officer at NOV, var tydelig I sin tale til Agder delegasjonen på OTC messen I Houston I går kveld.  For ham er dette den 6. nedturen han er med på i sin karriere- en nedtur som alltid også vil få en opptur.

De tøffe tidene i oljebransjen påvirker selvsagt også oljehovedstaden Houston.  Titusener av mennesker i olje/gass sektoren her i USA har i løpet av de siste månedene mistet jobbene sine. Bransjen er inne i en omstilling som krever bredt samarbeid mellom de ulike selskapene og akademia.  Kompetanseheving er avgjørende for å kunne møte de vanskelige tidene på en riktig måte og for igjen å gjøre seg klar til oppturen som på et eller annet tidspunkt igjen vil komme.

En ting er i alle fall sikkert sier Clay Williams- oljeprisene vil gå opp, og oljeprisene vil gå ned igjen- dette er noe som gjennom alle år har kjennetegnet oljemarkedet og som vil i en livslang syklus også være det normale.

For NOV er Kristiansand fundamentalt viktig.  Selskapet har ansatte over hele verden, men kompetansen og menneskene som jobber i NOV i agderregionen er avgjørende for NOV.  Clay Williams er tydelig på at NOV nå skal jobbe steinhardt for å være klar for markedet og for kundene sine når markedet igjen går oppover- og i denne situasjonen vil NOV i Kristiansand og Norge ha en sentral plass.

 

 
facebook