Årets jury består av: f.v, Anne Klepstad Simonsen fra NHO, Tone Framnes fra Fædrelandsvennen, Fredrik Hodne fra Lillemarkens Kjøpesenter (juryleder) og May Snemyr Falkegjerdet fra DNB. Lukas Wedemeyer fra Kristiansand Kommune var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Margrethe Saga.

Hvem blir årets unge leder på Sørlandet?

07.09.2018 | May Baagøe Broughton
Jakten etter kandidater til kåring av årets unge leder er i gang.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
- Det er blitt en tradisjon i forbindelse med arrangementet Lederløftet, at vi fremhever en ung leder som har utmerket seg litt ekstra det siste året. Vi ønsker å sette fokus på ungt, kreativt og inspirerende lederskap for å løfte frem morgendagens ledere. Regionen har mange dyktige, unge ledere og hvert år nomineres flere titalls ledere fra Sørlandet, sier juryleder Fredrik Hodne.

- Kåringen skal ikke bare være en utmerkelse her og nå, men i tillegg gi vinneren en ekstra motivasjon for å motivere andre og være en ambassadør i regionen for nettopp inspirerende ungt lederskap, understreker Hodne.

Hodne var selv en av topp tre kandidatene i 2017, og han har selv kjent på følelsen av å bli løftet frem som en kandidat til prisen som årets unge leder på Sørlandet.

- Det gir en stor motivasjon til videre arbeid og utvikling, det å bli framhevet som en av landsdelens beste unge ledere. I år har jeg fått muligheten til å jobbe videre med jakten på Sørlandets neste unge leder, sier Hodne.

For Hodne er det en stor anerkjennelse å bli spurt om å være juryleder i år, og han gleder seg til å jobbe sammen med resten av juryen i årets jakt.

[caption id="attachment_13509" align="alignleft" width="207"] Lukas Wedemeyer har vært med i juryen i flere år. Foto: Kristiansand Kommune.[/caption]

- Fra alle oss i juryen håper vi at du som ung leder, eller du som har en kollega du mener fortjener en plass blant finalistene, melder deg på. Det er alltid lurt å være først ute når høstjakta begynner, da er det lettere å treffe mål, sier Hodne.

I år er det sjette gangen kåringen av Årets unge leder på Sørlandet går av stabelen. Kåringen finner sted på Lederløftet den 25. oktober på Radisson Blu Caledonien hotel.

Tidligere vinnere:

2013: Christian Aas
2014: André Walle
2015: Christoffer Jørgenvåg
2016: Joakim Hanssen
2017: Cecilie Kittelsen

Kriteriene er for Årets unge leder er:

  • Kandidaten er opp til 35 år i 2018

  • Kandidaten er eller har vært leder med personal- og resultatansvar i offentlig og/eller privat virksomhet på Sørlandet

  • Kandidaten har oppnådd gode resultater som leder.


Mer informasjon på Facebook: https://www.facebook.com/aarets.unge.leder/

Send inn ditt forslag her: https://form.jotformeu.com/71914170371351

Fristen for å sende inn forslag er 15. september.
facebook

Relaterte saker