Fullbooket Speed-dating i Afrika!

02.06.2015 | Ragna Marie Henden
Et testprosjekt med tilbud om "speed-dating" for bedrifter i Afrika er blitt en stor suksess! - I løpet av to dager har 80 personer fra over 40 bedrifter meldt seg på tilbudet, og de første påmeldingene kom bare etter noen minutter da invitasjonen ble sendt ut, forteller entusiastiske initiativtagere, Anne May Hundeide fra Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Christine Berhus i Kristiansand Dyrepark.
- Endelig et tilbud til små og store bedrifter som ikke koster for mye! Dyreparken og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen inviterer til en ny og spennende satsing: «Speed-dating» i selveste Afrika. Vi ønsker å tilby en spennende arena for næringsdrivende hvor man raskt og effektivt kan presentere seg for hverandre i en såkalt «speed-dating». Målet er å skape nye relasjoner og gjøre business med hverandre. Det er tydelig at vi har truffet et stort marked hvor små og større bedrifter her får en unik sjanse til å raskt møte mange andre bedrifter og presentere sine produkter, sier Anne May Hundeide i Næringsforeningen. (til høyre på bildet).

- Gøy også å kunne gjennomføre arrangementet i litt eksotiske omgivelser "i Afrika" - hos oss i Dyreparken. Vi ønsker bedriftene velkommen, og gleder oss til å vise fram litt annerledes lokaliteter for arrangementer, sier Christine Berhus, salgskonsulent i Dyreparken.

De lover også å komme tilbake med nytt tilbud til høsten etter at det første speed-dating arrangementet er gjennomført og testet 10. september.

Mer om arrangementet her.

facebook

Relaterte saker