Ensomt juletre søker gaver

24.11.2015 | May Baagøe Broughton
Et enslig juletre settes opp i lobbyen på Comfort hotel Kristiansand fredag 27. november. I løpet av desember håper vi at treet blir fylt med gaver til vanskeligstilte barn som kontakter den nøytrale organisasjonen.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
- Dette er fjerde år på rad vi samler inn julegaver til vanskeligstilte barn. I jula er vi opptatt av tradisjoner og det ensomme juletreet har blitt en like viktig del av jula på Comfort Hotel Kristiansand som pepperkaker og gløgg. I fjor kom det inn 370 gaver. Vi håper selvsagt å slå den rekorden i år. Det koster så lite, men vil bety mye, sier Vibeke Tvedt, hotelldirektør for Comfort Hotel Kristiansand.

Alle som ønsker, både gjester, medarbeidere og andre kan enkelt bidra til julegaveaksjonen. Kjøp en gave, merk den med kjønn og alder på mottaker, og legg den under juletreet som står i lobbyen. For hver gave som blir lagt under treet donerer Nordic Choice Hotels 10 kroner til UNICEF.

-Sammen med Hjelp oss å hjelpe i Kristiansand kan vi gjøre juletiden litt gladere for mange barn som har det vanskelig. Jo flere gaver vi får inn, dess flere barn får det litt bedre og dess mer penger donerer vi til UNICEF. Jula handler jo om å gi, avslutter Tvedt.

I fjor ble det til sammen samlet inn 53 000 gaver i forbindelse med julegaveaksjonen.  Man kan legge julegaver under ensomme juletrær i lobbyen på alle 184 hotell i Nordic Choice Hotels i førjulstiden.

Hjelp oss å hjelpe som kun drives av frivillighet. Nordic Choice Hotels gir i tillegg 10 kroner til UNICEF sitt arbeid med beskyttelse av barn for hver gave som samles inn.
facebook