SPENN

ENKLERE Å NAVIGERE

20.04.2015 | Olav Kr. Stokkenes, Partner, Deloitte Kristiansand
Det er lettere å ta riktige avgjørelser når vi kjenner selskapets verdier og navigerer etter dem.
Deloitte har valgt visjonen To be the standard of excellence. For å leve opp til denne visjonen må vi gjøre oss fortjent til og oppnå stor respekt blant alle interessegrupper i samfunnet.

Deloittes visjon krever at vi blir førstevalget for de mest talentfulle medarbeiderne og de mest attraktive oppdragsgiverne. Talentfulle medarbeidere skal søke til og ønske å videreutvikle seg i Deloitte på grunn av vår kultur, vårt mangfold og vår evne til å levere profesjonelle tjenester av høy verdi. Dette gjelder uavhengig av om man ønsker å bli en av Deloittes 45 medarbeidere på Sørlandet, eller om man ønsker å jobbe hos Deloitte andre steder i verden.

Kundene skal velge Deloitte med basis i vår evne til å levere et bredt spekter av profesjonelle tjenester av fremragende kvalitet. Ved å kommunisere visjonen To be the standard of excellence vil vi synliggjøre dette løftet og strekke oss lenger i det daglige for å oppfylle forventningen.

Deloitte har medarbeiderne som sin viktigste ressurs. Hos kundene er det også mennesker vi jobber med. Deloittes verdier er derfor knyttet til menneskelige egenskaper. Vi har valgt verdiene integritet, dynamikk, empati og vidsyn. Vi tror fokus på disse verdiene i det daglige vil gjøre hver enkelt av oss bedre å jobbe sammen med, både for kunder og kollegaer.

Verdiene blir kommunisert i intern opplæring, i ansettelsesprosesser og i våre interne etiske retningslinjer. Lykke til med ditt verdiarbeid!
facebook