Medlemsnytt
Geir Karlsen i Doorway er godt fornøyd med åpning av nettbutikk.

Doorway lanserer egen nettbutikk

23.06.2016 | May Baagøe Broughton
For å kunne gi et komplett tilbud til sine kunder har Doorway nå åpnet nettbutikk.
– Vi skal være en totalleverandør. Vårt mål er å gi kundene ett kontaktpunkt for alle deres IT-behov, det være seg rådgiving eller nye og moderne arbeidsstasjoner, eller mus og tastatursett, sier Geir Karlsen i Doorway.

Karlsen har jobbet med netthandel i mange år. Nå er han ansvarlig for Doorways egen webshop, som han mener skiller seg ut fra mange andre i markedet.

– Vi skal ikke nødvendigvis være billigst, men vi skal gi riktig  og konkurransedyktige priser. Det er en stor forskjell. Men først og fremst skal Doorway være en faghandel på nett, sier Karlsen.

– Vi tilbyr produkter fra de leverandørene vi har best erfaring med. Derfor gjør vi en nøye vurdering når vi vurderer de ulike leverandørene. At Doorway anbefaler noen, skal være en fordel, fortsetter Karlsen.

 

Han sier det først og fremst handler om å gi et komplett tilbud til kundene.

- Med webshopen er tjenesten døgnåpen. Det vil si at det er fullt mulig å bestille utenfor ordinær åpningstid. Enhver henvendelse blir uansett behandlet ekspeditt. Med et stort distribusjonsnett vil typisk leveringstid være 1-2 dager, avslutter Karlsen.
facebook