Odd Ingvar Helgesen, Doorway.

Doorway kjøper ConsIT

27.03.2015 | May Baagøe Broughton
Doorway kjøper ConsIT og får gjennom dette et komplett tilbud innenfor IT drift, regnskap og økonomistyring.
Hovedtyngden av løsningene vil være basert på Visma programvare til regnskapssektoren, og Doorway sine skybaserte konsepter for bedriftsmarkedet i Norge.

Dette gjør Doorway konsernet til en totalleverandør av tjenester basert på Visma løsninger, og en ledende leverandør til regnskapssektoren i Norge. Doorway vil nå kunne tilby drift, lisensforvaltning, applikasjonsforvaltning, konsulenttjenester, implementering og brukersupport, alt fra ett kundesenter.

- Det har vært et sterkt ønske fra flere av våre store Visma-kunder, å kunne kjøpe alle sine IT-tjenester fra en leverandør. Ved oppkjøp av ConsIT får vi nå et komplett tildbud innenfor leveranse av skybaserte tjenester, sier Odd Ingvar Helgesen, CEO i Doorway.

For kunder med Visma-applikasjoner kan vi nå ta et helhetlig ansvar og bli en leverandør som tilbyr "single point of conact". Våre kunder kan nå benytte vårt døgnbemannende kundesentr til å betjene alle typer henvendelser, fra brukerstøtte på forretningssystemer til mer IT-tekniske problemstillinger.

- Jeg har hatt et forretningsmessig samarbeid med Doorway i lang tid, også før jeg etablerte ConsIT i 2007, sier Per Flekstad, daglig leder i ConsIT. Han sier videre at deres forretningsområder utfyller hverandre på en god måte.

- Vi ser at det er vesentlig mer komplisert å levere løsniger i dag enn for bare to år siden. Dette må vi som leverandør ta inn over oss og rigge oss slik at vi har et bredere spekter av kompetanse, avslutter Flekstad.

facebook