Medlemsnytt
Til venstre Andreas Eriksen, DNB og Terje Klungland, CoWorx

DNB inngår samarbeid med CoWorx

03.05.2016 | May Baagøe Broughton
DNB Bank har inngått en 2-årig samarbeidsavtale med CoWorx Kristiansand.
Begivenheten ble markert fredag 29.april med champagnebrus og kake i CoWorx sine lokaler i Markens gate 8.

Daglig leder i CoWorx Terje Klungland understreker viktigheten av å få drahjelp fra det private næringsliv og det offentlige.

- For at CoWorx skal lykkes, er vi helt avhengig av hjelp fra næringslivet. Både i form av økonomisk støtte, samt innholdsleverandør til arrangementer. Dette først og fremst fordi medlemsprisene for gründerbedriftene som ønsker å være en del av CoWorx, er forsøkt holdt på et lavest mulig nivå, påpeker Klungland.

Han er  veldig glad for samarbeidet som nå er inngått med DNB.

- DNB har fra tidlig start gitt klart uttrykk for at CoWorx er noe de ønsker å støtte opp om, og viser at de mener alvor ved å inngå samarbeidsavtalen med CoWorx forrige fredag. DNB har for oss vært en meget god støttespiller underveis, og vil garantert være det for fremtiden,  Vi er veldig takknemlig for det engasjementet Andreas Eriksen og Helge Hammersbøen i DNB har vist, sier Klungland.

Avtalen har også betydning for DNB.

-Samarbeidsavtalen gir blant annet DNB tilgang til møterom, medlemskap, profilering og diverse arrangementer. I tillegg styrker denne avtalen bankens satsning for å hjelpe bedrifter som skaper vekst og nye arbeidsplasser,  forteller Andreas Eriksen fra DNB.

Fra før er DNB blant annet samarbeidspartner med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Innoventus Sør, START UiA og veksthuset på Lumber.

CoWorx startet opp 1. mars 2016 og er «kreativt kontorfellesskap» for gründerbedrifter, start-ups og innovasjonsbedrifter.
facebook