SPENN
Styret: Bak f.v. Mari Frøysnes (selvstendig næringsdrivende), Lukas Wedemeyer (Kristiansand Kommune) og
Stine Grimsrud (VAF). Foran f.v.: Øyvind Stenvik Andersen (Kristiansand kommune), Baljinder S. Rihel (Visma
Services Norge AS) og Andreas Eriksen (DNB). Knut Lindland var ikke til stede. Foto: Privat

Danner eget alumni-nettverk for tidligere traineer

22.04.2016 | Ingrid Michalsen
Over 100 traineer har gjennomført Trainee Sør-programmet. Nå tar tidligere traineer initiativ til å danne et eget nettverk for å løfte hverandre opp og frem.
– Det er mange talentfulle mennesker som har deltatt i Trainee Sør-programmet. Personer med mastergrader innen sektorer som teknologi, økonomi, IKT, offentlig politikk og ledelse, juridikum, markedsføring og kommunikasjon. Vi ønsker å gjøre hverandre gode, og løfte hverandre opp og frem, sier Baljinder Singh Rihel, salgssjef i Visma Services Norge AS Kristiansand og pådriver og en av initiativtagerne til Trainee Sør Alumni.

Nettverket ble startet opp i begynnelsen av mars, og i løpet av et døgn var de over 90 medlemmer i Facebookgruppen. I dag er nesten alle potensielle medlemmer med.

– Det viser hvor stor interessen er. Uttrykk som «Hurra for dette» og «Dette MÅ jeg være med på», viser at vi treffer. Vi skal være et strukturert og aktivt nettverk, hvor tidligere og nåværende traineer kan pleie kontakt med næringslivet på Sørlandet, forklarer Rihel.

Styret i gruppen består av Baljinder S. Rihel, Andreas Eriksen, Mari Frøysnes, Stine Grimsrud, Øyvind Stenvik Andersen, Lukas Wedemeyer og Knut Lindland.

– Vårt overordnede mål er å gjøre regionen vår enda mer attraktiv for unge og kommende ledere. Dette nettverket skal være en plattform for «den neste generasjon», hvor man samler unge ildsjeler som ønsker å delta i utviklingen av næringslivet på Sørlandet. Vi tilbyr faglig påfyll, samt mulighet til å dele erfaringer og kompetanse, forklarer Rihel.

Nettverket samles for første gang 9. juni, hvor det blir foredrag, samt tid til mingling og utveksling av kompetanse.
facebook

Relaterte saker