Medlemsnytt
Til venstre: Tidligere ubåtoffiser og avdelingsdirektør Thorleif Thorleifsson og til høyre jazzmusiker Carl Størmer er to av dem som skal dele av sine erfaringer.

CR Group inviterer til nytt ledertalkshow

12.01.2016 | CR Group
Inn i det ukjente - Lederskap og samarbeid for mestring av uforutsigbarhet, kompleksitet og tidspress.
26.januar inviterer vi til nytt ledertalkshow på Kick kl 19.30. Dørene åpner kl 18.30 og det er fri entré.

Jazzmusikeren og IT-forretningsutvikleren Carl Størmer, polseileren og organisasjonsutvikleren Thorleif Thorleifsson, journalisten og kommunikasjonsrådgiveren Hans Chr Vadseth, og presten og kommunikasjonsdirektøren Dag Nordbø har oppdaget klare fellesnevnere i sine ulike tilnærminger til hvordan lede og samarbeide i utfordrende og foranderlige tider.

”Jazzcode”

Jazzmusikeren vil vise til eksempler fra jazzen, og dele innsikter om hvordan improvisasjon og samarbeid kan utvikles ”på direkten”.

Polseileren

Berettelse om rekordseilasen rundt Nordpolen 2010 og hvordan ekspedisjonen gjennom radikal forenkling, så vel teknisk som samarbeidsmessig, kunne mestre kompleksitet og uforutsigbarhet i isen.

Dag Nordbø og Hans Christian Vadseth reflekterer over jazzens og polseilasens metoder, og knytter disse til sine hverdager fylt av kommunikasjon og utfordrende endringsprosesser

Nærmere informasjon om kvelden på www.Ledertalkshow.no  

Sett også av 1. mars – da kommer Per Fugelli til Ledertalkshow:  «Jeg og flokken. Grunnstoffer livet og landet bør bygge på»
facebook