Boss Bygg og Industrimontasje AS og Netped danner Offshoreakademiet i Kristiansand

07.01.2015 | May B. Lindseth
- Vi ønsker å bli en totalleverandør av kurs til offshoreindustrien med våre egne kurs og ved hjelp av samarbeidspartnere, sier Carl André Wiborg Miå, operasjonsleder Service, Prosjekter og Utleie hos Boss Bygg og Industrimontasje AS.

Høsten 2014 gikk de sammen med Netped og dannet Offshoreakademiet for å kunne tilby kurs og opplæring lokalt på Sørlandet. Gjennom de to firmaene er det flere tiår med erfaring når det gjelder læring, arbeid on- og offshore med prosjektering og tekniske løsninger.

- For at Sørlandet skal være med i konkurransen når det gjelder arbeidstakere innen olje og offshore, er det viktig at vi har mennesker med den riktige kompetansen, sier Wiborg-Miå.

Det at folk slipper å reise langt for å ta disse kursene tror Wiborg-Miå er med på å gjøre interessen enda større.

- Ansatte reiser nok i jobben, og det å kunne ta kurs her lokalt er viktig slik at man kan benytte mer tid privat.

Offshoreakademiet AS tilbyr blant annet hydraulikkutdanning – grunnleggende og videregående kurs, diverse godkjente slangekurs samt flense- og tubingkurs. De skal være behjelpelige med formalisering av realkompetanse enten det gjelder eksamener, sertifiseringer eller fagprøver.

- Det viktigste for oss er at vi kan bygge kurs etter kundenes spesifikasjoner og behov, tilpasset bedriftens krav og prosedyrer. Og at bedriftene ser resultater på bunnlinjen når de investerer i sine ansatte, avslutter Carl André Wiborg- Miå.

facebook