Medlemsnytt

Bli kjent med bærekraftens betydning for næringslivet

17.11.2021 | Lotte Blom van der Male
Klimatoppmøtet i Glasgow gjorde det klart: bærekraft står høyt på agendaen. EY inviterer til frokostmøte om dette temaet.
- Den siste tiden har nyhetsbildet vært preget av klimatoppmøtet i Glasgow. Bærekraft står høyt på agendaen hos både politikere og næringslivet. Vi mener at for å opprettholde eller øke konkurransekraft i fremtiden er man avhengig av å integrere bærekraft i virksomheten, sier partner i EY Kristiansand, Espen Fyllingen.

Han legger til:

- Vi opplever en stadig raskere endring på området, og hvis man er nysgjerrig på bærekraft og hvilken påvirkning dette vil ha på din bedrift fremover så anbefaler jeg å melde seg på frokostseminaret.

EY Kristiansand inviterer til Bærekraftsfrokost den 8. desember klokken 09:00 hos Scandic, Bystranda.

Fyllingen forklarer at bærekraft blir en sentral del av bedrifters kjerneaktiviteter fremover som følge av nye regulatoriske krav og økende fokus fra omgivelsene. Han oppfordrer til å bli med på frokostmøtet og å dele ideer om bærekraft og få innsikt i nye.

På møtet vil du bli kjent med bærekraftstrender, samt viktigheten og betydningen av beslutninger fra klimatoppmøtet for det norske næringslivet og det grønne skiftet i Norge.

EY vil besvare spørsmålet om hvordan virksomheten din kan jobbe mer strategisk og bli mer proaktiv med hensyn til nye regulatoriske trender. Videre vil gjesteforedragsholder, Ingrid Michalsen, introdusere funnene til Næringsforeningen sin bærekraftsundersøkelse.
facebook

Relaterte saker