Avigo - nr 700!

18.06.2015 | Ragna Marie Henden
- Avigo er en offensiv attføringsbedrift med rundt 50 ansatte i Lillesand. Vi ønsker å være medlem i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen fordi vi opplever Næringsforeningen som offensiv, noe vi ønsker å identifisere oss med. Vi vet alle hvilke tøffe
- Næringsforeningen tilbyr treffpunkter, interessante faglige møter og kurs som vi ønsker å benytte. Vi ser på næringsforeningen som en aktiv samfunnsaktør som er fremoverlent og bidrar til at det skjer positive tiltak for næringslivet  i regionen, sier daglig leder i Avigo. - Her kommer interessante faglige tema på dagsorden som vi gjerne benytter oss av og sende flere ansatte på kurs og møter.

- Vi ønsker Avigo hjertelig velkommen som i Næringsforeningen. Vi er en næringsforening for alle syv knutepunktkommunene, derfor var det ekstra stas å få nummer 700 fra Lillesand kommune. Jeg kjenner Avigo ganske godt, det er en god bedrift i solid utvikling og som satser friskt. Vårt ønske er at de gjennom sitt medlemskap skal treffe bedrifter i sitt nedslagsfelt, som jo er Knutepunktkommunene, sier direktør Anita S. Dietrichson. - Det har vært spennende denne uka å se hvem som ble medlem nummer 700.- Vi hadde som  mål å nå 700 før Sankthans, og nå har vi passert dette målet med god margin, sier en fornøyd direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Avigo holder til i Lillesand, og er en profesjonell attføringsbedrift i Aust-Agder. Gjennom yrkesrettet attføring og formidling av arbeidssøkere, skal vi bidra til å gi mennesker økt livskvalitet og mulighet til å komme i, eller beholde jobb. Bedriftens rekrutteringsområde er i hovedsak de tre eierkommunene Lillesand, Birkenes og Grimstad, men bedriften jobber også mot Sørlandsparken og har samarbeid med bedrifter i alle knutepunktkommunene. - For oss i næringslivet er kommune og fylkesgrenser ikke noe hinder, presiserer Monica B. Grimstad.
- Vi har i dag 50 ansatte og omsetter for ca 55 millioner, og ser offensivt fremover. Avigo vant sammen med 8 andre bedrifter et stort anbud som vi er veldig glad for, sier markedssjef Geir Arne Gundersen. - Vi er størst på Sørlandet på økologisk mat. Avigo driver også Allehaande, en interiør og klesbutikk i Lillesands sentrum, som vi mener er blant Sørlandets desidert flotteste butikk. Nå skal vi også snart levere ferdig malt kledning som er både grunnet og malt første strøk, forteller en stolt markedssjef og daglig leder.

- Lillesand er "et hopp og et lakk" fra Sørlandsparken og resten av regionen. Med medlemsnytt,aktueltskap i Næringsforeningen ser vi fram til å komme tettere på bedrifter og medlemsnytt,aktueltmer i Næringsforeningen, og utvide vårt nettverk, så flere blir klar over oss og ser hva vi kan tilby av produkter og tjenester, sier Avigo, fornøyd nytt medlem i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, ved daglig leder Monica Bergin Grimstad og markedssjef Geir Arne Gundersen.
facebook