Medlemsnytt
Adm.direktør Thor Einar Jacobsen i Max Marketing Gruppen AS.

Aldri har vi ansatt flere medarbeidere enn nå

26.11.2015 | Max Marketing-gruppen
Max Marketing Gruppen AS består av 15 selskaper som gjennomfører dialogmarkedsføring på vegne av kjente merkevarer. Totalt er vi 500 medarbeidere i Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Kristiansand.
-Økt oppdragsmengde gjør at vi ansetter flere medarbeidere enn vi noen gang har gjort, sier adm.direktør Thor Einar Jacobsen i MMGas.

Vi har fått flere store kontrakter som gjør at vi trenger stadig nye medarbeidere i vår salgsorganisasjon. Rekrutteringen skjer i alle byene vi har TM-hus, Porsgrunn, Tvedestrand, Arendal, Grimstad og i Kristiansand. Også våre 3 kontorer i Sverige øker sin bemanning.

Hittil i år har vi ansatt totalt nesten 100 nye medarbeidere. Det er både heltids- og deltidsstillinger.

Max Marketing Gruppen AS har også blitt sertifisert Great Place To Work arbeidsplass.

- Det sier noe om vår måte å tenke og jobbe på, sier Jacobsen. Vi jobber med kvalitet i alle prosesser og det drar vi nytte av også i våre rekrutteringsprosesser.

- Gode medarbeidere er gull verdt, ikke minst i vår bransje. Og når kvalitet står i høysete, gir det stolthet og motivasjon, sier Jacobsen.

- Og vi etablerer også ny virksomhet. Vi kan nå også fortelle at vi har startet et inkassobyrå - Zero-Zero Finans AS. Vi ønsker at våre oppdragsgiver skal beholde kunden, selv etter en innkrevingsprosess. Så dette ligger helt klart opp til vår strategi om å kunne tilby hele verdikjeden i kundedialogen. Vi forventer en omsetning på drøyt 150 mill kroner i 2015 og regner med en solid vekst i 2016, avslutter Jacobsen.
facebook

Relaterte saker