Nytt om navn

Utvider med digital markedsfører

12.05.2023 | Lotte Blom van der Male
Tonje Vestøl (34) er ny digital markedsfører hos Falk Media og startet i ny jobb 1. april.
Vestøl kommer fra retailbransjen. Her har hun vært engasjert og lærevillig, noe som førte til at hun raskt jobbet seg opp i gradene. De siste årene har hun jobbet som regional merchandiser i Cubus.

Vestøl har studert digital markedsføring hos Noroff Kristiansand.

Tonje Vestøl startet som trainee i Falk Media i november 2022, samtidig som hun studerte digital markedsføring på Noroff. Som trainee har Tonje jobbet mye med kampanjeoppsett for Falk Medias kunder.

Nå som Vestøl trer inn i en fast stilling, vil hun i større grad ha kontroll på kundenes kampanjer og løpende optimalisere disse. Hun vil ha ansvar for at markedsføringen gjennomføres basert på definert strategi og ha dialog med kundene om dette. Hovedfokuset vil være at kundene til Falk oppnår gode resultater.

- Jeg ser mest frem til å lære nye ting og å kunne utvikle meg både personlig og faglig. Det vil være en spennende utfordring å jobbe med ny teknologi, og å kunne bidra til Falk Media på en positiv måte, forteller Vestøl.

Hun legger til:

- Jeg gleder meg også til å kjenne samme mestringsfølelse i min nye stilling som jeg hadde i min tidligere stilling der jeg kjente jobben ut og inn. Det vil være en fantastisk følelse å kunne bli ekspert på nye områder og å kunne hjelpe kundene våre på en god måte. Alt i alt, så tror jeg dette vil være en veldig spennende og lærerik opplevelse!
facebook