Nytt om navn

Starter i ny jobb hos Deloitte

16.11.2023 | Lotte B. van der Male Holtskog
Anette Theien (43) er ny senior manager hos Deloitte og startet i ny jobb 1. november.
Theien har erfaring fra regionale lederroller og fra konsulent, regnskaps- og revisjonsbransjen både i Kristiansand og i Oslo. I Deloitte skal hun koble markedets behov med Deloittes talenter, på tvers av tjenesteområdene revisjon, advokat og CFO-services. 

Om valget av Deloitte som arbeidsgiver sier hun:

- Deloitte har lange tradisjoner og høy markedsandel på Sørlandet med større og mindre kunder innen revisjon og advokattjenester. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1973, og feirer i år 50 år som kompetansehus på Sørlandet. Jeg blir en del av en gjeng på rundt 60 ansatte der det finnes styrket kompetanse innen bærekraftsrapportering og ERP-rådgivning. 

Videre sier Theien:

- Deloitte er et veldig spennende sted å være fremover. Vi er en etablert aktør, som jobber med noen av de største bedriftene i regionen samtidig som vi også er en stor leverandør til SMB-markedet. Jeg gleder meg veldig til å bli del av et godt etablert, men samtidig nytenkende og fremoverlent miljø, som hver dag jobber for å gi verdi til kunder, medarbeidere og samfunnet.

- Vi har stort fokus på å tiltrekke oss og beholde kompetanse. Hvert år ansetter vi flere nyutdannete fra UiA, eller studenter fra andre studiesteder, som ønsker å jobbe i Agder. Vi investerer mye i å utvikle medarbeidere så de får en spennende karriere og blir i regionen.
facebook