Medlemsnytt
Globetech og Telenor Maritime med nytt samarbeid om IKT-tjenester til offshore- og maritime kunder. Foto: Globetech

Samarbeider om IKT-løsninger til havs

18.05.2023
Globetech AS har signert samarbeidsavtale med Telenor Maritime AS.

Samarbeidet vil gi større markedstilgang for begge partene, skriver Globetech i en pressemelding.
 

– Bedriftene våre har kompetanse og erfaring som er komplementerende, og som vi håper kan føre til at vi blir bedre rustet i markedet, øker markedsrekkevidden og gir våre kunder større verdi, sier Hans Eirik Onarheim, administrerende direktør i Globetech.
 

Globetech leverer IKT-teknologi og tjenester for fartøy og flytende offshoreinstallasjoner over hele verden. I desember 2021 signerte selskapene en intensjonsavtale med mål om å utforske samarbeidsmulighetene.

Nå har de bestemt seg for å formalisere samarbeidet gjennom en partnerskapsavtale. Partnerne skal utvikle løsninger for å møte den økende etterspørselen etter høykvalitets, høykapasitets tilkobling, med en sikker IT-infrastruktur.


– Å velge å bli partner med Telenor Maritime kom naturlig som et resultat av å ha mange felles interesser og få aktiviteter i markedet der vi konkurrerer. Vi har allerede hatt flere vellykkede samarbeidsprosjekter. Telenor Maritime har en sterk posisjon i markedet og har erfaring og kompetanse som utfyller Globetech. Samtidig er kvaliteten på det som leveres av Telenor Maritime av stor betydning for Globetechs virksomhet, sier Onarheim.

facebook