Medlemsnytt
Illustrasjon av hvordan uteområdet er tenkt utformet. Daglig leder Vibeke Holm Ruud er svært fornøyd med å kunne gå i gang med det planlagte utebassenget.

Nytt utebasseng på Aquarama

24.11.2022
Etter en lang og spennende prosess, har nå Kristiansand kommune inngått avtale med BRG Entreprenør om bygging av nytt utebasseng.
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
- Vi er kjempe glade for at kontrakten nå er signert, og at vi kan gå i gang med prosjektet, sier daglig leder Vibeke Holm Ruud.

Det nye utebassenget på Aquarama skal være 10*25 meter og har funksjoner som er tilpasset både trening, opplæring, lek og moro. Bassenget skal være åpent hele året, og vil være en flott utvikling av anlegget.

- Det nye uteområdet åpner for enda mer aktivitet og vil bidra til en mer bærekraftig drift, som igjen vil skape enda bedre forutsetninger for å lykkes fremover, og vi ser frem å kunne videreutvikle anlegget til glede for alle våre gjester" sier Holm Ruud

Aquarama er drevet som et OPS, der kommunen eier bygget, mens driftsselskapet er privat. Kommunen er byggherre og eier av det nye utebassenget, men det er det private driftsselskapet som er initiativtakerne til det nye uteområdet, og som skal dekke kostnadene forbundet med utebassenget via økt husleie.
 
facebook