Nytt om navn

Ny på laget hos Utleiemegler Sør

20.06.2024 | Lotte B. van der Male Holtskog
Carina L. Lilletveit (25) er ny hos Utleiemegler Sør. Her skal hun jobbe som eiendomsmeglerfullmektig og utleiemegler. Hun startet i ny jobb 10. juni.
Lilletveit har jobbet med salg i over 10 år og har også vært intern i Utleiemegler Sør.  Hun har utdannet seg innen eiendomsmegling ved USN i Bø.

- Hva vil ny jobb innebære?

- I den nye jobben min som utleiemegler vil jeg hovedsakelig arbeide med å leie ut boliger og forvalte boligforholdene. Jeg vil fungere som bindeleddet mellom leietakere og utleiere, og min oppgave er å gjøre hverdagen trygg og enkel for begge parter, forklarer Lilletveit.

- Arbeidsdagene mine vil inkludere å holde visninger, gjennomføre befaringer, samle inn nødvendig informasjon, opprette leiekontrakter, håndtere interesser og gjennomføre overtakelser. 

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Etter tre år som student ser jeg frem til å bruke min kunnskap i praksis. Jeg gleder meg til en variert hverdag med nye arbeidsoppgaver og muligheten til å møte nye mennesker. Jeg har alltid hatt en stor interesse for boliger, og i denne jobben får jeg muligheten til å arbeide med både boliger og mennesker, noe jeg virkelig liker.

- Mitt mål er å bli dyktig i min rolle og være en pålitelig rådgiver og sparringspartner for både eksisterende og nye kunder. Jeg ønsker å hjelpe folk med boligutleie, både når de skal leie ut og når de skal finne et sted å leie.
facebook