Nytt om navn

Ny daglig leder hos Profundo

05.06.2024 | Lotte B. van der Male Holtskog
Alexander Artman (33) er ny daglig leder hos Profundo og startet i ny jobb 1. april.
- Jeg kommer fra stillingen som managing sirector for Upodi i Danmark. Før det har jeg hatt forskjellige lederstillinger i Visma, blant annet som head of business systems, business intelligence manager og business improvement manager. I disse rollene har jeg ledet prosjekter for å forbedre operasjonell effektivitet og implementere helhetlige og gode tekniske løsninger i Visma-konsernet.

Artman er utdannet master i økonomi og ledelse fra Uppsala Universitet.

- Hva vil ny jobb innebære?

- I min nye rolle som daglig leder for ProFundo ser jeg frem til å lede selskapet mot en spennende fremtid. Jeg er motivert til å bruke min kompetanse og passion for teknologi til å levere innovative løsninger og tjenester til våre kunder. Min rolle innebærer å sikre en bærekraftig forretningsmodell og å lede selskapet mot å oppnå nye mål og gode resultater.

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Jeg ser frem til å samarbeide med dyktige kollegaer for å levere tjenester og et CRM-system av høy kvalitet som kontinuerlig forbedres, og som gjør våre kunders arbeid enklere og mer effektivt.

- Jeg har nylig flyttet til Kristiansand og gleder meg også til å bli bedre kjent med det dynamiske næringslivet i regionen. Det er en spennende tid å være her, med mange muligheter for samarbeid og vekst. Jeg ser frem til å knytte nye kontakter og bidra til utviklingen av det lokale næringslivet.
facebook