Nytt om navn

Ny avdelingsdirektør hos Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet

19.05.2023 | Lotte Blom van der Male
Kamilla Sharma (47) trer inn i rollen som avdelingsdirektør for marked, tjenester og regulering hos Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Sharma startet i ny jobb 11. mai og kom fra jobben som administrerende direktør hos Innoventus Sør.

Sharma er utdannet bacherlor i IT og informasjonssystemer fra UiA og har tatt påbyggingsstudie i IT og informasjonsstuder samme sted. Hun har i tillegg tatt studie i samspill og ledelse som en del av anvendt organisasjonspsykologi på BI. Sharma har også gått inkubasjonsledelse på NTNU samt studert en executive MBA på UiA.

— En viktig del av NKOM's mandat er å utvikle et effektivt og velfungerende marked innen ekom og post. Det skjer blant annet gjennom en rivende teknologisk utvikling og innovasjon. NKOM ønsker gode, sikre og rimelige tjenester over hele landet, og å bidra til å oppnå det gjennom regulering som stimulerer til konkurranse, men også videre utbygging og utvikling av tjenester, forklarer Sharma.

— Det er en stor glede å ta fatt på min nye rolle som avdelingsdirektør for marked og tjenester i Nkom, sier hun.

— Teknologien utvikler seg i høyt tempo, og det er klare forventninger fra forbrukere og fra interessentlandskapet. Den digitale grunnmuren og en god robust digital infrastruktur er en sentral del av samfunns- og næringsutviklingen. Nkom har et tydelig ansvar og har en klar ambisjon om være en pådriver for sikker, effektiv og bærekraftig kommunikasjon for mennesker og samfunn, og dette motiverer meg sterkt.
facebook