Medlemsnytt
Postgirobygget er blant artistene som skal sørge for god stemning på Nedre Torv 1. juni.

Lover folkefest på Torvet

16.05.2023
1000 billetter er solgt til Postgirobygget- og RadioJam konsert 1. juni. Inntektene går uavkortet til Strømmestiftelsens arbeid.
Det er Gumpen Gruppen, Sparebanken Sør og The Event som inviterer til byfest på Torvet.

- Dette blir årets viktigste konsertbegivenhet i Kristiansand. Målet med konserten er å gi noe tilbake til regionen, samtidig som vi samler inn penger til Strømmestiftelsen, sier Terje Jochumsen, visekonsernsjef i GumpenGruppen.

Inntektene går uavkortet til Strømmestiftelsens arbeid og skal bidra til å gi mennesker i fattigdom en mulighet til å få små lån, finansielle tjenester eller yrkesopplæringskurs. Til Fædrelandsvennen sier Amalie Gunnufsen, rådgiver for næringslivssamarbeid, at de er ekstremt takknemmelige for initativet.

– En slik sum gjør virkelig en forskjell for arbeidet vårt. Pengene fra denne innsamlingen vil være til stor hjelp for mange mennesker som har det tøft.

Konsertene har blitt arrangert over ti år, men på grunn av pandemien blir dette den syvende gangen. Sommer på Torvet-bandet RadioJam starter showet, etterfulgt av Norges kanskje mest kjente live-band, Postgirobygget.  

Les mer og bestill billetter. 
Om man ønsker å kjøpe flere enn 10 billetter kan det sendes mail til post@the-event.no.


 
facebook