Nytt om navn

KPMG satser på rådgivning

24.11.2022 | Lotte Blom van der Male
KPMG ønsker to nyansatte velkommen. Eli Olavsdotter Nomeland (30) og Tor Erling Kimo Skinnarland (30) er startet i ny jobb.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
-Vi tenker nytt og markedsorientert og vi ser at kundene våre etterspør våre tjenester i større grad, noe som gjør at vi fremover kommer til å søke enda flere dyktige rådgivere, sier leder for KPMG Sørlandet, Gunn Marit Schjetne. Med ansettelsen av Eli og Tor Erling styrker vi oss ytterligere på økonomi-rådgivning og vi ser at kundene våre allerede har fått god nytte av dere fagkompetanse og kunnskap. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier hun.

Eli Nomeland går inn som leder av management for hire/CFO Advirsory på Sørlandet og blir en sentral del av en større satsning innenfor rådgivningssegmentet fremover.

Nomeland har en master i regnskap og revisjon fra Universitetet i Agder og har tidligere jobbet som revisor i KPMG og økonomiansvarlig i Nordlo Vennesla. 

- Da jeg har jobbet i KPMG som revisor tidligere kjenner jeg til selskapet og en del av menneskene fra før. Og det er i hovedsak disse menneskene jeg ønsket å jobbe sammen med igjen. KPMG Sørlandet er fremoverlent og er gode til å satse på og utvikle de ansatte basert på ønsker og behov. Det appellerer til meg, og synes KPMG er en bra arbeidsplass for å utvikle og utfordre seg selv, sier Nomeland.

- Det jeg gleder meg mest til i ny jobb er tempoet, mulighetene og variasjonen. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med markedet på Sørlandet, jobbe sammen med spennende kunder og samarbeide med dyktige kollegaer, sier Nomeland.

Tor Erling Kimo Skinnarland går inn i stilling som rådgiver innen CFO Advisory og skal jobbe operativt med rådgivning innen dette segmentet.

Skinnarland har en master i økonomisk styring fra NHH (siviløkonom), en master i regnskap og revisjon fra NHH og en bachelor i økonomi og administrasjon fra NHH.

Han har tidligere jobbet som senior associate i revisjon hos PwC Oslo i fire år og som senior associate i revisjon hos Deloitte Kristiansand i ett år.

- KPMG er et selskap som vil utfordre og konkurrere i markedet ved å levere det beste som «the big 4» kan tilby. Det er spennende å ta del i denne satsningen på Sørlandet. I tillegg til at det er en gjeng med hyggelige og dyktige folk som vil få til litt mer.

- Jeg ser frem til å jobbe i et selskap med veldig mange motiverte og dyktige kollegaer. Jeg gleder meg til å jobbe med hvordan vi som team kan støtte og utvikle økonomifunksjonen til selskaper med både rådgivning og innleie, sier Skinnarland.

Han legger til:

- Det å jobbe på tvers av bransjer og med forskjellige arbeidsoppgaver gir en allsidig innsikt som jeg vil kunne bidra med ut til kunde. 

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med rådgivere, revisorer og advokater som bistår private og offentlige virksomheter med å realisere mål og skape verdier. På Sørlandet er selskapet nærmere 50 ansatte som jobber innenfor tjenesteområdene Risk & Regulatory, CFO Advisory, People & Change og management for hire.
facebook