Nytt om navn

Hun er ny salgs- og markedssjef

23.11.2022 | Lotte Blom van der Male
Maiken Græsli McNeill (28) er ny salgs- og markedssjef hos det Arendals-baserte selskapet SmartOrg.
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell
Græsli McNeill begynte i ny jobb 14. november og kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver på Universitetet i Agder. Hun har også jobbet som inkubatorleder for UiA Nyskaping.

Den nye salgs- og markedssjefen har en master i økonomi og administrasjon fra UiA. 

Dette sier daglig leder Geir Arntzen Andrew:

- SmartOrg er en totalløsning for enklere og smartere drift av foreninger, lag og sameier. Siden vi introduserte oss i markedet i 2021 har vi fått mange hundre fornøyde kunder, men vi har egentlig ikke markedsført oss noe særlig utover digital markedsføring og word-of-mouth.

Han legger til:

- Nå starter arbeidet med å gjøre SmartOrg synlig for enda flere, samtidig som vi ønsker å bygge partnerskap for å kunne levere flere og bedre tjenester. Derfor er vi veldig fornøyde med å ha ansatt Maiken Græsli McNeill som salgs- og markedssjef, og vi gleder oss til å vokse og gjøre foreningsarbeid enklere for enda flere med henne på laget! 

Selv sier Maiken Græsli Mcneill:

- Det er gøy å komme inn i selskapet i tidlig fase, og dermed kunne påvirke SmartOrg sin retning. Jeg har veldig tro på konseptet, og det å ha en sentral rolle hvor jeg kan utvikle både meg selv og SmartOrg videre, er noe jeg ser virkelig frem til.
facebook