Nytt om navn

Hun blir HR/HMS-Leder i Ribe Betong

25.05.2023 | Lotte Blom van der Male
Margrethe Grana Øidna er ny HR/HMS-Leder i Ribe Betong.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER

Fra Dyreparken har det gått på skinner mot betongbransjen. Margrethe Grana Øidna er Ribe Betong's nyeste signering. Her inntar hun rollen som HR/HMS-leder. Med lang fartstid innen HR, er hun en sterk ressurs som skal hjelpe bedriften til å ivareta og utvikle de ansatte.

På CV-en har Grana Øidna 12 års erfaring fra Dyreparken, hvor hun har jobbet seg opp fra sesongarbeider til å ha ansvar for rekruttering, opplæring og oppfølging av nye ansatte. Derfra ble hun hentet inn som serviceleder til Go-Ahead, hvor hun var leder for konduktørene som jobbet på Sørlandsbanen.

Etter snaue tre år i togbransjen, ble hun kontaktet av Ribe Betong angående en HR-stilling. Betongprodusenten hadde fått tips av et lokalt bemanningsbyrå, om dette kunne være en god match. Det viste seg å stemme, og Ribe Betong er presenterer nå Margrethe Grana Øidna som nyeste medlem i leder-teamet. 

- Og her sitter jeg her i dag, og er stolt over at jeg nå jobber for Ribe Betong, forteller hun.

- Jeg ønsker å fortsette som jeg har gjort i hele min karriere, det er å være der for mine kollegaer, prøve å gjøre en forskjell og gjøre mitt beste for å legge til rette til en så god arbeidsdag som en bare kan ha!
facebook