Medlemsnytt
Tangvall Arena. (Foto: Erlend Dunsæd.)

Har fylt opp hele kjøpesenteret

15.11.2023
De siste lokalene er nå leid ut: - Vi har en veldig bra sammensetning med forskjellige aktører som driver på senteret, sier Cato Hersvik-Olsen salgs- og markedssjef i Mur i Sør.
- De siste utleieavtalene ble nylig signert. Det betyr at første byggetrinn er utleid, bekrefter salgs- og markedssjefen.

Søgnes nye storstue, Tangvall Arena, består av to byggetrinn. Trinn to har planlagt ferdigstillelse i november 2024. Det er første byggetrinn som nå er komplett, og her har tre nye aktører nylig sikret seg leieavtale. Totalt består kjøpesenteret av 14 butikker med leilgheter fra 5-9. etasje.

- Vi har en veldig bra sammensetning med forskjellige aktører som driver på senteret her nå. Begge de nye aktørene spesialiserer seg på barneklær. Det ene er et helt nytt konsept, «Poppis», og det andre er «Babybanden» sin første fysiske butikk i Norge. I tillegg åpner Diamanthuset en pop up-butikk i desember.

Gangbroa mellom byggetrinn 1 og byggetrinn 2 er allerede på plass, og nå gleder Hersvik-Olsen seg til åpningen 7. november neste år.

- I byggetrinn 2 skal både Dressmann og Yellow åpne flotte butikker. Og det jobbes med flere aktører. Det blir fantastisk å kunne gå over til neste byggetrinn i gangbroa, avrunder han.


 
facebook