Nytt om navn

Har fått ny jobb som senior forretningsutvikler

15.11.2023 | Lotte B. van der Male Holtskog
Christopher Krohn (29) er ny senior forretningsutvikler hos Innoventus Sør og startet i ny jobb 1. september.
29-åringen har tidligere jobbet med eget oppstartsselskap, Svenn AS, som er et styringssystem for håndverkere. Hos Svenn jobbet Krohn med å bygge selskapet fra A til Å, som innebar konseptutvikling, pakketering og arbeid med å hente penger fra eksterne investorer. Før dette har Christopher Krohn jobbet hos Vipps i perioden da de skilte seg ut fra DNB. I tillegg har han vært veileder for student startups. 

Krohn har en bakgrunn som digital forretningsutvikler fra NTNU.

- Hva vil ny jobb innebære?

- Christopher har personlig opplevd gründerreisen og bringer med seg en unik erfaring som han kan dele med selskapene vi jobber med. Han vil spille en sentral rolle i våre inkubatorprogram, hvor hovedmålet er å kommersialisere innovative ideer, sier Lars A. Grønningsæter Aglen, administrerende direktør hos Innoventus Sør. 

Han legger til:

- Et annet viktig satsningsområde for Innoventus Sør er å støtte bedrifter i kapitalinnhenting, både fra privat og offentlig sektor. Christopher vil ha spesielt fokus på dette området og bringer med seg verdifull erfaring fra sin tidligere karriere.

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Jeg gleder meg først og fremst til å bli kjent med oppstartsmiljøet her på Agder. Det skal bli utrolig kult å få være med å bidra med den erfaringen jeg har, som jeg håper og tror at de vil få verdi av.

- Mitt inntrykk så langt er at vi er et veldig godt og sammensatt team, og vi har en spennende portefølje med selskaper, så her er det potensiale for at flere kan komme opp i et ordentlig bra tempo raskt.
facebook