Medlemsnytt
Fv: Anette Øgaard (avdelingsleder), Randi Mikalsen (markedsansvarlig), Jorunn Katharina Sødal (avdelingsleder)

Frisk Gruppen går inn i Falck

23.09.2022
Frisk Gruppen som ble kjøpt opp av Falck høsten 2021 bytter navn. Fra 1. september blir Falck Norge AS det nye selskapsnavnet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Frisk Gruppen (bestående av Frisk Utvikling, Aktimed Helse og Frisk spesialist) ble høsten 2021 en del av det internasjonale helse- og redningskonsernet Falck.

Falck har i dag aktiviteter innenfor helsetjenester, karriereveiledning, ambulansetjenester og brannberedskap i 30 land og har ca. 27 000 medarbeidere. Falck Norge AS er det nye selskapsnavnet med 90 lokasjoner etablert over hele Norge. I Agder er Falck Norge AS største tiltaksleverandør til Nav innenfor feltet karriereveiledning og arbeidsinkludering.

- Vår lokasjon Kristiansand har omfattende kompetanse og erfaring innen fagfeltet med et stort tverrfaglig miljø, en omfattende kunnskapsbank og et stort nettverk og tilknytning til lokalt arbeidsliv. Gjennom en rekke år har vi videreutviklet våre tjenester i nært samarbeid med kunder og tjenestemottakere. Falck har kompetente, pålitelige, engasjerte og innovative medarbeidere og er opptatt av å møte fremtidens krav og utfordringer gjennom å bidra til utvikling, samt ta i bruk nye metoder og teknologi, sier markedsansvarlig, Randi Mikalsen.

Hun legger til:

- Vi følger mennesker i en periode av livet der de trenger profesjonell bistand for å omstille seg og nå nye mål. Dette kan ofte være en livsfase preget av usikkerhet og sårbarhet. Vi brenner for å øke arbeidsdeltakelsen og livskvaliteten hos det norske folk, og på den måten bidra til et mer bærekraftig samfunn.

 
facebook