Nytt om navn

Fra Næringsforeningen til Spareskillingsbanken

25.01.2024 | Lotte B. van der Male Holtskog
Odd-Arild Skonhoft (50) er ny senior bedriftsrådgiver hos Spareskillingsbanken og startet i ny jobb 2. januar. Han kommer fra stillingen som markedsleder hos Næringsforeningen.

- Jeg hadde lyst til å tilbake til bankbransjen, og når denne sjansen dukket opp, var jeg ikke i tvil, sier Odd-Arild Skonhoft og legger til:

- Jeg måtte bare gripe denne muligheten.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og blir en god rådgiver for kundene. Allerede så ser jeg at det er så mange spennende kunder å jobbe med. Og jeg gleder meg til å skape gode kundeopplevelser for bedriftskundene våre. 
 

Den første jobben han som nyutdannet siviløkonom hadde var som bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør. Deretter ble det fem år i Kvinesdal Sparebank, som bedriftsrådgiver, men også som leder for bedrift, i tillegg til å være kredittsjef.

Etter hvert ble lysten til å prøve noe annet for stor, og han hoppet av «bankkarusellen» og begynte å jobbe med salg og marked. Først tre år i Kredinor, deretter et lite stopp på halvannet år i Kreditorforeningen Sør.

Begge disse stedene jobbet han som markedssjef. Og for seks år siden begynte han som markedsleder i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Men nå er ringen sluttet – han er tilbake i bank, som senior bedriftsrådgiver hos oss i Spareskillingsbanken.
 

- Jeg hadde et ønske om å tilbake til bank før jeg ble 50. På 50 årsdagen min signerte jeg med Spareskillingsbanken, sier en fornøyd Skonhoft.

facebook