Nytt om navn
Fv: Per Ole Pedersen og Lars Martin Fardal-Engedal i CEMO

Endinger i lederteamet hos CEMO

19.03.2024 | Lotte B. van der Male Holtskog
Lars Martin Fardal-Engedal vil nå ta på seg rollen som daglig leder, mens Per Ole Pedersen vil overta som forretningsutvikler med ansvar for salg og marked. 
Målet med endringen er å maksimere utnyttelsen av individuelle styrker for å styrke CEMO ytterligere, forklarer tidligere daglig leder, Per Ole Pedersen.

Han legger til:
 
- Lars Martin bringer med seg erfaring og kunnskap til sin nye rolle. Jeg har full tillit til hans lederegenskaper og visjon, og er sikker på at disse vil være til stor nytte for oss alle i CEMO. Vi gleder oss til å begynne på dette nye kapittelet og ta fatt på de nye rollene med entusiasme og engasjement. 

CEMO har lokaler på Mjåvann, og her produseres krydder, kaffe, te samt et bredt sortiment av spesialiteter og søte fristelser. Varemerket CEMO Gourmet er et eget butikkonsept for både krydder, kaffe og te, og er i dag representert i over 1000 butikker i Norge. 

- CEMO er avhengig av bidragene fra alle ansatte for å opprettholde den suksessen vi har oppnådd, og vi er sikre på at vi sammen vil vi fortsette å nå nye høyder. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitet og nye innovative produkter til kunder og samarbeidspartnere, avslutter Lars Martin Fardal-Engedal.
facebook