Medlemsnytt
Massivtre AS har siden startet levert nærmere 200 prosjekter innen de fleste segmenter, her fra et klatresenter på Moss.

Doblet omsetningen på to år

10.06.2024 | Pressemelding
Massivtre AS i Grimstad er i vekst og kan gjøre opp regnskapet for 2023 med et solid overskudd på 2 mill. av en omsetning på 60 mill.
Dette er selskapets beste resultat siden starten i 2016 og omsetningen i 2022 og 2023 er tilnærmet en dobling fra omsetning i 2021, skriver selskapet i en pressemelding.

Fra Klatresenter i Moss til visningssenter i Honningsvåg

Massivtre AS har siden startet levert nærmere 200 prosjekter innen de fleste segmenter, fra eneboliger og hytter, til skoler, omsorgsboliger, kontor/næring og opplevelsessentere.

Selskapet har egne prosjekterende ingeniører og prosjektledere som tar hånd om prosjektet fra A til Å. Selskapet har blant annet nettopp levert klatresenter i Moss, tegnet av Snøhetta arkitekter og skal levere Grieg Seafoods visningssenter Ocean Stories i Honningsvåg senere i år. Spektakulære prosjekter med massivtrekonstruksjoner.

God timing for Thor Hushovd og Bøttger Invest

Thor Hushovd og Bøttger Invest gikk høsten 2022 inn på eiersiden i Massivtre AS med 50% eierandel. Hushovd og Bøttger Invest begrunnet investeringen med Massivtre AS sin kompetanse og massivtre som miljøvennlig og effektivt produkt med stort potensiale.

Ifølge Thor Hushovd og styreleder Lars Reme viser resultatutviklingen og økende etterspørsel at timingen var god og potensialet fortsatt økende.

Daglig leder i Massivtre AS, Tor Øystein Osa Michaelsen.

Økende etterspørsel – god ordrereserve

Ifølge daglig leder og gründer, Tor Øystein Osa Michaelsen, opplever Massivtre AS en sterkt økende etterspørsel og voksende ordrereserve.

- Pr. mai har vi en ordrereserve på godt over fjorårets omsetning og venter tilslag på flere store oppdrag fremover. Antallet henvendelser øker og vi ser positivt på fremtiden. Derfor har vi også etablert eget kontor i Oslo for håndtering av østlandsregionen, og vi vurderer nå å styrke kontoret med enda en prosjektleder, sier Michalsen. 

- Bruk av konstruktivt tre i Norge øker, og vi har som visjon å bygge for et bærekraftig samfunn.

Internasjonal partner.

KLH Massivholz i Østerrike er Massivtre’s partner. KLH Massivholz GmbH er markedsleder for krysslaminerte tre elementer i storformat, som brukes og distribueres over hele verden som konstruktive vegg-, gulv- og takelementer.

Selskapet var først i verden med industriell produksjon av massivtre fra 1999 og ferdigstilte i 2021 verdens mest moderne og miljøvennlige fabrikk for produksjon av massivtre. KLH Massivholz har siden starten i 1999 levert trekonstruksjoner til 40.000 prosjekter rundt hele verden.
 
facebook