Medlemsnytt
Fra venstre: Vibeke Bals Borge Håverstad og Vibeke Zernichow etter prisutdelingen. (Foto: SLB Kristiansand)

De vant prisen «Årets forbilde»

21.03.2024 | Pressemelding/SLB
SLB Kristiansand ble tildelt prisen «Årets forbilde» 2024 under inkluderingsarrangementet Fabelaktig Fredag.
SLB Kristiansand mottok prisen "Årets forbilde" av Kristiansand kommune i forbindelse med arrangementet Fabelaktig Fredag ​​Sørlandet, 8. mars.
 
I begrunnelsen trekkes det frem at "SLB gjør en ekstraordinær innsats for å inkludere unge mennesker i næringslivet. De er flinke til å inkludere og lære opp unge ansatte, bedriften er et forbilde for andre." 
 
Selskapet har i mange år jobbet tett med NAV i ulike sammenhenger.

- Å kunne gi muligheter for enkeltpersoner som av ulike årsaker har hatt utfordringer med å komme inn på arbeidsmarkedet, er noe vi er stolte av og håper vi kan gjøre mer av i fremtiden. Vi takker NAV for et meget godt samarbeid underveis, sier Vibeke Zernichow, HR-sjef i SLB.
 
- Ingen oppnår suksess alene. For det første fokuserer selskapet vårt på mangfold og inkludering og lar oss tenke utenfor boksen. Jeg mener at vi har et spesielt ansvar og leder an til å være en del av et stort selskap, jeg er derfor veldig glad for at vi har blitt anerkjent som rollemodeller. Denne prisen inspirerer og motiverer oss til å fortsette å være gode rollemodeller, sier Vibeke B.B. Håverstad, HMS & Facility and Communication Manager i samme selskap.
 
De to forteller at SLB Kristiansand har et spesielt fokus på ansettelser av studenter og nyutdannede for å fylle  praktikant- og traineestillinger.

- Vi har en forpliktelse til å trene og utvikle våre folk fra og med de nylige rekruttene; ferske og erfarne fagfolk som gir kontinuerlig læring og progresjonsmuligheter gjennom hele karrieren.

SLB Kristiansand har ifølge vinnerne hatt et stort fokus på å bygge et positivt arbeidsmiljø gjennom en rekke initiativer og kampanjer.

- Det er veldig givende å se nye talenter bli med i selskapet vårt, se dem lære, bidra, gjøre en forskjell, oppnå nye mål, se dem vokse som individer og som profesjonelle gjennom årene" Ilse Rodriguez, Senter HR Manager.
 

 
facebook