Nytt om navn

Blir kontorleder for KPMG i Arendal

22.06.2022 | Lotte Blom van der Male
Jon Christian Brømnes (36) begynte i jobben 18. mai.
artikkelen fortsetter under annonsen
Bouvet
Jon Christian Brømnes har jobbet nesten 13 år med revisjon og rådgivning i PwC. Tyngden av kunder har vært innen SMB-markedet men han har også mye erfaring med lokale og internasjonale selskaper innen produksjon og prosessindustri.
Brømnes er statsautorisert revisor med studiebakgrunn innen revisjon fra UIA. - KPMG satser i Arendal og det arbeider allerede mange flinke og flotte mennesker på vårt kontor. For å være tydelige på at KPMG er tilstede i Arendal vil jeg fokusere på å vokse i antall hoder samtidig som vi ønsker å være en fortsatt god samarbeidspartner for våre eksisterende og nye kunder, sier Brømnes selv.

Han legger til:

- Det digitale skiftet feier over oss og vi må evne å henge med i utviklingen. Det å ha en ung organisasjon som har vokst opp i en internett-alder er en styrke som vil bidra å skape videre vekst. Jeg er opptatt av teknologi og utvikling og samhandlingen mellom mennesker og teknologi. Et fokusområde vil derfor være å bidra til utvikle både KPMG Sørlandet og kundene våre innenfor det digitale skiftet vi står midt oppi. - Min motivasjon for å begynne hos KPMG gikk mye på at jeg så at KPMG har en tydelig "people first"-strategi som jeg mener er helt avgjørende for å lykkes i fremtiden. Dette med bakgrunn i en ny generasjon som har en helt annen forventning til en arbeidsgiver.

- Jeg tror at skal man klare å beholde våre unge lovende, er første steg å forstå hvilke behov og tankesett denne generasjonen har. KPMG Sørlandet har vært gjennom et generasjonsskifte, men har samtidig evnet å beholde den solide kompetansen. Dette gjør at KPMG er godt rustet for å lykkes på dette området. - Vi er utrolig fornøyde og glade for at Jon Christian valgte å komme til oss i KPMG, sier leder for Audit Operations, Lis Barbro Nyland Nilsen. Vi har en klar strategi om vekst på Sørlandet og det at Jon Christian går inn som kontorleder for vår avdeling i Arendal gjør at vi kan fokusere enda tydeligere på både kandidat- og kundemarkedet øst i Agder.
facebook