Medlemsnytt
Aptum ledes i dag av Jørgen Hestås, i tett samarbeid med partnerne Terje Lund og Per Kristofer Wahlstedt. (Foto: Aptum)

Aptum fyller 50: - Høyst uvanlig i vår bransje

14.05.2024 | Håkon A. Repstad
Det kreative kommunikasjonsbyrået Aptum i Kristiansand har gjennom alle år evnet å tilpasse seg store teknologiske og mediemessige endringer. Nå er det klart for jubileumsfeiring.
- Vi er svært stolte over å ha vært en del av næringslivet på Sørlandet i 50 år, og ser frem til å feire denne milepælen med tidligere og nåværende kunder og samarbeidspartnere, sier byråleder Jørgen Hestås.

Feiringen finner sted onsdag 15. mai på Hotel Norge i Kristiansand.

Hestås opplyser at grunnlegger Jan Andersen og tidligere byråleder Tulla Wahlstedt vil være til stede under jubileumsfeiringen, i likhet med blant andre ordfører Mathias Bernander og Geir Aker, bedre kjent som Fenriken fra Kompani Lauritzen.

Endret navn på 90-tallet
 
Aptum ble grunnlagt av Jan Andersen i 1974, og gikk under navnet Jan Andersen reklamebyrå fram til 2006. Tulla Wahlstedt begynte der i 1978, og overtok som byråleder i 1996 samtidig som Jan Andersen trakk seg tilbake. Tulla Wahlstedt rakk å bli et svært kjent navn og ansikt før hun pensjonerte seg i 2017, året etter at byrået flyttet fra Kongens gate 20 til dagens kontorer i Gyldenløves gate 4.

Aptum ledes i dag av Jørgen Hestås, i tett samarbeid med partnerne Terje Lund og Per Kristofer Wahlstedt. Byrået består av et tredvetalls spesialiserte fagfolk.

Opptatt av å se fremover
 
Hestås forteller at byrået har evnet å tilpasse seg store teknologiske og mediemessige endringer, og derfor fortsatt står støtt i dag.
 
- Det er om ikke unikt så i alle fall høyst uvanlig, især i vår bransje, å holde det gående sammenhengende i 50 år – samtidig som jubileet markerer byråets lange historie, er vi opptatt av å se framover og hele tiden være i forkant av den teknologiske utviklingen. Nettopp det er nok en viktig forklaring på byråets suksess fram til i dag, og vil være minst like viktig i årene som kommer, konstaterer Hestås.
facebook