God stemning og godt engasjement på B2B-frokost, med 25 ulike bedrifter med.

- Et godt sted å inngå nye kunderelasjoner

18.11.2020 | Lotte Blom van der Male
25 forskjellige bedrifter deltok på B2B frokost tirsdag 17. november på Hotel Norge.
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke
- Vi har økt fokuset på nettverket vårt, og slike B2B-aktiviteter med at våre medlemmer får scenetid og presentere seg for andre bedrifter i nettverket vårt, håper vi skal bidra til økt handel mellom bedriftene i regionen, sier Odd-Arild Skonhoft, salgs- og markedsleder i Næringsforeningen.

- Dette konseptet er inspirert av det vi har kjørt for nye medlemmer i flere år. Vi testet det ut i september, da ble det fullbooket med venteliste og fikk kjempegode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere. Allerede her ble det skapt business, påpeker Skonhoft videre.

B2B-frokosten ble gjennomført i trygge rammer på Hotel Norge Kristiansand. Konseptet går ut på at alle bedriftene får maks tre minutter på å fortelle om tilbudene sine. En av dem som deltok var Nils Sverre Ingebretsen fra Portal Travel.

- Jeg representerer jo en liten bedrift, som har vært medlem i Næringsforeningen lenge, men vi har aldri brukt medlemskapet til noe. Det har vært drift som har vært i fokus, og vi har aldri tatt oss tid til å bruke nettverket her. Men heretter vil vi nå benytte oss av det i mye større grad, sier Ingebretsen, og legger til:

- Dette arrangementet var kjempebra, og det er veldig gøy å høre om den brede massen av bedrifter som er med. Det er også noen av deltakerne som kan være relevante for oss å ta tak i, særlig med tanke på den omstillingsprosessen vi nå er i. Som for eksempel Farrah Løvdal og Merkantil Service, som tilbyr regnskap. De kan være aktuelle for oss, forteller Ingebretsen.

Blir inspirerte

Farrah Løvdal er enig.

- Det som er veldig fint med dette arrangementet er at vi blir bedre kjent med næringslivet i Kristiansand. Det å se mennesker og høre hva de driver med, er inspirerende og gir et lite "energi-kick". Så håper jeg jo gjerne å få noen telefoner i etterkant, det hadde vært gøy, påpeker Løvdal.

Terje Normann Johansen, styreleder i Nordic Arena Sør, sier det er spennende å møte mangfoldet av bedrifter.

- Det er jo nesten 1100 medlemmer i Næringsforeningen, så det skal noe til å få grep på alle. Men det å utvide horisonten og få innsikt i hvilke bedrifter som finnes, det er spennende, sier han.

- Så var det vel tre-fire deltakere i dag som kan være aktuelle for oss, som ikke er medlem i Nordic Arena i dag, og representerer bransjer vi ikke dekker i dag. De skal jeg ta en prat med, understreker Johansen.

Kommer flere sjanser

Skonhoft i Næringsforeningen sier det kommer nye sjanser for dem som ikke hadde anledning til å delta denne gangen.

- Vi kommer til å kjøre flere slike møter i 2021, så for dem som ikke var med eller ikke fikk plass nå, kan vi glede med å si det kommer nye sjanser neste år.

Meld deg på nyhetsbrevet på www.nikr.no eller sjekk arrangementskalenderen for å melde deg på neste B2B frokostmøte.
facebook

Relaterte saker