Vi er best!

03.12.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Markedsføringsforeningen i Kristiansand delte torsdag 3. desember ut prisen som «årets markedsfører» og den gikk til Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
-Først og fremst er prisen en stor honnør til alle mine gode kollegaer, vi er heldige i Næringsforeningen som har et offensivt, velsmurt og positivt lag, rett og slett et vinnerteam, sier adm dir i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Vi har et engasjert og aktivt styre, og så har vi noen medlemmer som tror på oss, som jobber dugnad og som bidrar masse for at vi skal få til viktige næringspolitiske saker som er viktige for at vi skal være en attraktiv bo- og arbeidsregion. Den involveringen og det eierskapet er vi svært stolt over.

-Jeg tror prisen kommer fordi vi har oppnådd de gode resultatene. Det kommer av struktur og systematikk, gjennomføringskraft og ikke minst hard jobbing. Vi har hatt et spesielt fokus på kommunikasjon, synlighet og markedsføring de siste par årene. Det har gitt oss vekst på de parameterne vi måler oss på: Viktige næringspolitiske saker, medlemsutvikling, antallet aktiviteter og aktive medlemmer.  Med samme bemanning siste 3 år.  Og så kan vi jo også vise til gode økonomiske resultat i tillegg. Nær 1 MNOK i overskudd, og en omsetningsvekst på 35% i forhold til i fjor.

Det har nå gitt oss denne prisen – og det gleder vi oss stort over !!

De som har vært med og bidratt til dette er Bjørn Erland, Anne Marit Thomassen, Ole-Petter Sunde, Runar Brøvig, Anne May Hundeide, Anita S. Dietrichson og May Baagøe Broughton.

Tusen takk til juryen.

Årets hederspris gikk til Tulla Wahlstedt, daglig leder i Aptum Kommunikasjon for hennes fantastiske arbeid de siste 30 årene. Næringsforeningen gratulerer!
facebook

Relaterte saker