Medlemsnytt

Utleiemegler Sør flytter til nye lokaler

21 00:00:00.06.2021 | Lotte Blom van der Male
Utleiemegler Sør er på flyttefot og starter opp i større lokaler i Festningsgata 38.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte

Selskapet har det siste året sittet i Østre Strandgate, men har etter behov for mer plass landet på nye lokaler i Festningsgata, hvor de blir lokalisert de neste fem årene. Et viktig kriterie for Utleiemegler Sør var tydelig eksponering og mulighet for å vokse i takt med selskapets vekstambisjoner.


– Ved å flytte vårt kontor ut på gateplan i Festningsgata får vi en tydelig eksponering, som gjør at vi blir mer synlige i bybildet. Det gjør at vi kommer tettere på kundene og gjør at alle som vil diskutere boligutleie helt uformelt og uforpliktende kan stoppe innom for en kaffe. Utleiemegler Sør ønsker å være den lokalmegleren du kan komme innom til for en uforpliktende prat og en kaffekopp for å sparre omkring din utleiebolig, sier daglig leder Mikal Fjellvang.


Fjellvang, som følger leiemarkedet i Kristiansand tett, kan rapportere om at leiemarkedet i Kristiansand er godt om dagen. Fjellvang påpeker at studentene allerede er i gang med å sikre seg et bosted for kommende skoleår og boliger som legges ut for leie går relativt raskt. Nå er det høysesong for leiemarkedet, og det er for tiden stor pågang.

facebook

Relaterte saker