To fornøyde vinnere av prisene årets kvinnelige leder på Sørlandet og årets unge leder på Sørlandet 2015

To verdige ledere fikk hver sin pris

24.11.2015 | May Baagøe Broughton
Miriam Csango -Yaacov og Christoffer Jørgenvåg fikk torsdag ettermiddag utdelt prisen for henholdsvis årets kvinnelige leder på Sørlandet og årets unge leder på Sørlandet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke
Miriam Csango -Yaacov, som er regionsjef Sør og Vest Norge i Kelly Services gikk til topps i kåringen av årets kvinnelige leder på Sørlandet i går på Lederløftet 5.0.

For Csango- Yaacov er det en ære å bli valgt ut blant så mange sterke kandidater. Men det er viktig for henne å få frem at dette ikke er noe hun har oppnådd alene.

- Denne prisen henger sammen med en ledelse i selskapet som har trodd på mine ideer og gitt meg frihet til å gjennomføre, samt alle mine dyktige kolleger som yter maks for at vi samlet skal nå til topps, sier Csango-Yaacov.

- Hva tror du det vil bety for deg og konsernet?
- Jeg tror det vil øke tilliten i markedet til Kelly og styrke merkenavnet vårt. For meg personlig er det en seier og hvem vet hva fremtiden vil bringe av spennende prosjekter. Jeg er en person som alltid har flyttet grenser for meg selv, og hiver meg på ting jeg ikke har gjort før, litt for å sjekke om jeg faktisk klarer det. Det er noe jeg har tenkt å fortsette med, avslutter Csango-Yaacov.

Christoffer Jørgenvåg er administrerende direktør i Red Rock AS og han er utrolig stolt og glad for å bli nominert og deretter vurdert som beste kandidat til årets unge leder på Sørlandet. I likhet med årets kvinnelige leder på Sørlandet trekker også han frem kollegaer og eget firma.

- Jeg tror jeg vant denne prisen fordi jeg, sammen med mine kolleger i Red Rock, har bygget opp alle produkter, hele markedet, nettverket og all teknologi fra bunnen av. Det blir fokusert på raskt å bygge opp nye produkter og ny teknologi, mange av arbeidsoppgavene er ekstremt utfordrende og spennende, dette motiverer. Har man motiverte og dyktige ansatte er det lett å bygge bedrift.

Prisen gir motivasjon og energi til å få til enda mer for Jørgenvåg og hans bedrift.

- For bedriften så er det en kjempe anerkjennelse for arbeidet som både jeg og alle mine medarbeidere har gjort, dette vil uten tvil motivere organisasjonen til å presentere enda mer. Det er også positivt at vi blir mer synlige i nærområdet og det vil bli enklere for oss å rekruttere de aller beste hodene, avslutter Jørgenvåg.
facebook

Relaterte saker