Nytt om navn

Styrker laget

24.11.2015 | Ordkraft, foto: LOS/Geir Anders Rybakken
Ordkraft styrker laget innenfor sosiale medier og digitale tjenester, og har hentet inn Karoline Rise Nøstdal til kommunikasjonsbyrået i Østre strandgate 1.
Satsing på digitalt engasjement
-   Med Karoline har vi supplert teamet i Ordkraft med kapasitet, og ikke minst nye og friske perspektiver på bruk av sosiale medier i en stadig mer kompleks kommunikasjonshverdag, forteller daglig leder i Ordkraft, Rune Røiseland.

-   Jeg syns det er viktig å ha en god idé før man lander kanalvalg for å nå målgruppen best mulig. Alle trenger ikke å være tilstede på alle flater, og det er viktigere å engasjere de man ønsker å nå, sier Nøstdal.

Variert bakgrunn
Karoline, som opprinnelig er fra Bamble i Telemark, har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i strømleverandøren LOS. Parallelt med jobben fullførte hun sin mastergrad i samfunnskommunikasjon fra UiA. Hun har fra tidligere en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda, samt to utenlandsopphold i forbindelse med studiene.

-  Karoline har en variert bakgrunn, og med sitt unge pågangsmot er hun et friskt pust inn i Ordkraft, avslutter Røiseland som ser frem til å presentere henne for kunder og samarbeidspartnere i den som kommer.
facebook