Medlemsnytt
Foto: Stormberg

Stormberg vil skape turglede for alle

22.11.2018 | May Baagøe Broughton
Stormberg har inngått samarbeid med teknologiselskapet OfflinePal for å gjøre det enkelt og gøy for alle å komme seg ut på tur.
- Vi har latt oss både imponere og inspirere av OfflinePal. For oss er det er viktig å hele tiden utvikle oss og lære gjennom ny teknologi. Konseptet passer godt med vår visjon om å skape turglede for alle, sier Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg AS.

[caption id="attachment_14104" align="alignleft" width="243"] Hege Nilsen Ekberg er daglig leder hos Stormberg. Foto: Stormberg.[/caption]

I en pressemelding kan man lese at det norske teknologiselskapet OfflinePal samler og strukturerer alt av aktiviteter i en nyutviklet tjeneste. OfflinePal er bygd på Google’s mest moderne teknologi for app- og web-utvikling. Allerede før tjenesten er lansert ble skaperne bak tjenesten invitert til Google’s hovedkvarter i San Francisco, der OfflinePal er en av Google’s utvalgte showcase apper.

OfflinePal har som mål å samle alle Norges aktiviteter i én tjeneste. De vil bli for opplevelser det FINN er for rubrikkannonser – og etter uttesting i Norge har de store internasjonale ambisjoner.

- Sammen med Stormberg deler vi gleden av å være ute i naturen. Stormberg sitt slagord «små turer er også store» viser at det skal være lavterskel å komme seg ut. Det passer OfflinePal sitt konsept veldig godt, og vi ser derfor med stor entusiasme på samarbeidet med Stormberg og alle de flinke folkene og tur-entusiastene de har, sier Marie Sanne, daglig leder i OfflinePal.

- I Stormberg har det alltid vært viktig å ha god kontakt med kundene, lytte til tilbakemeldinger og forbedre produktene. Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å gi kundene våre en enda bedre turopplevelse, sier Nilsen Ekberg.
facebook

Relaterte saker