Medlemsnytt
Fra venstre: Teknologisjef Øyvind Mjølund og Administrerende direktør Frank Wehus i Firstline AS.

Store ambisjoner når Deepmind fusjonerer med Firstline AS

28.10.2015 | Deepmind AS
Deepmind fusjonerer med Firstline AS. Merkevaren Deepmind består, og selskapet styrker sin posisjon og forsterker kompetanse på web, webutvikling og tilgrensende tjenester.

Bildetekst: Til venstre Øyvind Mjølund fra Deepmind og Frank Wehus fra Firstline AS. 

Fra starten i 2007, har Deepmind gradvis vokst til å bli en toneangivende leverandør av web- og IT-løsninger både på Sørlandet og nasjonalt.

- Nå sikter vi enda høyere, og fusjonerer med et selskap som ytterligere styrker vår posisjon, og gir oss nye forutsetninger for videre vekst. Deepmind vil fortsatt bestå både som merkevare og dynamisk utviklingsmiljø -- med enda bedre stabilitet og forutsigbarhet, sier daglig leder i Deepmind, Øyvind Mjølund.

Det nye selskapet vil etter fusjonen ha 18 ansatte, med uttalte ambisjoner om videre vekst. For Deepmind sin del innebærer det en ytterligere styrking av kompetanse på web, webutvikling og tilgrensende tjenester.

Frank Wehus er administrerende direktør i Firstline, og deler Mjølunds syn på fusjonen.

- Jeg synes det er veldig spennende å få videreutvikle Deepmind, og gi selskapet et større nedslagsfelt både geografisk og industrielt. Jeg har lang internasjonal erfaring med utviklingsmiljøer der jeg har jobbet med effektivisering, kvalitet og kostnad, sier Wehus.

- I tiden sammen med Deepmind har jeg fått stor tro på deres arbeidsmetoder, filosofi og struktur. Dette skal vi, sammen med merkevaren Deepmind, ta med oss videre på alt arbeid som utføres av Firstline. Deepmind skal bli kjennetegnet på den høye kvaliteten i våre leveranser, avslutter Wehus.

Firstline AS har kontorer i Mandal, Stavanger og et utviklingsmiljø i Canada. Selskapet utvikler programvare for inspeksjon og vedlikehold av offshore-rigger. Firstline AS vil etter fusjonen ha hovedkontor i Deepmind sine eksisterende lokaler i Kristiansand. Dermed får Firstline direkte tilgang på et høykompetent utviklingsmiljø når deres produkter skal videreutvikles. 
 

facebook