Medlemsnytt
Aksjonærene i Utleiemegler Sør representert ved Tom Arne Aamodt, Maurits Wesøe, Mikal Fjellvang, Roy Gundersen, Sjur Magnus Ringøen og Kurt Mosvold.
Foto: Ole Sebastian Ribe

Spesialiserer seg på boligutleie

12.06.2020 | Margrethe Saga
Utleiemegler Sør er byens eneste eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie. Selskapet er lokalt forankret og har med seg Kurt Mosvold, Roy Gundersen og Tom Arne Aamodt på eiersiden.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand.

- Vi skal bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler både for eiendomsinvestorer og for privatpersoner som kun har én utleieenhet, sier daglig leder Mikal Fjellvang.

Utleiemegler Sør skal kun tilby utleiemegling av boliger for privatmarkedet.

- Vi skal ikke drive med salg og vi skal ikke drive med næring, men ønsker å bli byens fremste på boligutleie. Vi ønsker derfor å samarbeide bredt med alle som driver med eiendom på Sørlandet, sier styreleder Roy Gundersen.

Tom Arne Aamodt sier at det er gøy å samarbeide med yngre og fremoverlente krefter.

- På Sørlandet er det fortsatt mange som gjør forvaltning av utleieboligen selv men vi har stor tro på at mange ønsker å benytte tilbudet til Utleiemegler Sør. De har en forretningsmodell som er profesjonell, trygg og enkel – og det til en meget konkurransedyktig pris. Vi skal selv sette ut forvaltningen av alle våre utleieboliger til dem.

Mikal Fjellvang er ansatt som daglig leder i selskapet. Fjellvang kommer fra Eiendomsmegler 1 i Skippergata. Han har tidligere erfaring fra DNB Eiendom og fagbrev som elektriker. Fjellvang er styremedlem i selskapet sammen med Tom Arne Aamodt, Maurits Wesøe, Sjur Magnus Ringøen og styreleder Roy Gundersen.

Fjellvang vil jobbe aktivt med å bygge opp selskapets utleieportefølje og han kommer til å ha tett dialog både med større eiendomsinvestorer og med privatpersoner som eier én utleiebolig.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med å hjelpe kundene våre – slik at de skal oppleve at boligutleie blir trygt og enkelt. Det blir spennende å bygge opp Sørlandets ledende utleiemegler sammen med en dyktig gjeng. Jeg ser frem til å komme i kontakt med mange spennende samarbeidspartnere som enten har en bolig for utleie eller kolleger som trenger en plass å bo, forteller Fjellvang.
facebook