Nytt om navn
Fra venstre Jon Røsstad, John Christian Webb, Kristoffer Lauvsland og Tor Even Kristensen.

Sørmegleren ansetter fire meglere

16.04.2020 | Lotte Blom van der Male
Sørmegleren har ansatt fire nye meglere på forskjellige områder.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
Jon Røsstad (37), John Christian Webb (41), Kristoffer Lauvsland (30) og Tor Even Kristiansen (42) er navnene på de fire.

Ny avdeling i Søgne med to tilknyttede meglere


Jon Røsstad og Kristoffer Lauvsland blir nye eiendomsmegler i Sørmeglerens avdeling i Søgne. Begge har en bachelor i eiendomsmegling.

- Jeg gleder meg til å jobbe hos Sørmegleren. Jeg setter pris på et godt miljø og den unikke salgskulturen. Det er fokus på samarbeid og teambuilding for å tilby kundene det beste resultatet, sier Røsstad. Han har tidligere jobbet hos DnB Eiendom, hvor han har jobbet siden 2008.

Han tilføyer:

- Til tross for situasjonen i verden skal vi gjøre hva vi kan for å hjelpe våre kunder og drive eiendomsmegling på en tilpasset og fleksibel måte. Jeg tar mine erfaringer fra de siste årene med meg, og jeg ønsker å bidra til å utvikle avdelingen videre.

Kristoffer Lauvsland legger vekt på Sørmeglerens representasjon i Søgne og Songdalen:

- Jeg ser mest frem til å kunne representere Sørmegleren i tiden fremover, særlig med tanke på den utviklingen vi ser i Søgne og Songdalen. Søgne og Songdalen er vårt hjemsted og jeg gleder meg til å kunne løfte dette til nye høyder i nye Kristiansand kommune.

Han har tidligere jobbet hos Din Eiendom og DnB Eiendom, hovedsaklig som bruktboligmegler.

Nytt satsingsområde


Sørmegleren satser nå på næringsmegling, en helt ny gren for meglerhuset. En av dem som får ansvar for næringsmegling er nyansatte John Christian Webb.

Han sier:

- Jeg gleder meg til å jobbe i Sørmegleren og å ha et samarbeid med vår bank. Dessuten gleder jeg meg til å skape nye relasjoner og bygge videre på gamle.

Webb har en bachelor fra Handelshøyskolen BI og en Master i finans fra Stratchlyde University. Han har jobbet ni år med næringsmegling og før det, syv år i finansbransjen. Han kommer fra jobben som næringsmegler i Eiendomsmegler 1 SR Eiendom.

Webb tilføyer:

- Jeg tror Sørmegleren står godt rustet og vil komme styrket ut av situasjonen som nå har oppstått med koronaviruset. Jeg gleder meg veldig til at vi forhåpentligvis kommer tilbake til en mer normal hverdag etter hvert.

Nyansatt i Sørmeglerens avdeling i Vågsbygd


I tillegg til de nyansatte på de særskilte satsingsområder har også Tor Even Kristensen (42) blitt ansatt i Sørmeglerens avdeling i Vågsbygd.

- Etter 19 fine år hos tidligere arbeidsgivere kom muligheten for ansettelse hos Sørmegleren. Nå etter fire måneder trives jeg veldig godt i et flott arbeidsmiljø. Jeg ser frem til å utvikle meg videre som eiendomsmegler hos en arbeidsgiver med en sterk og solid merkevare, sier han.

Kristensen har en utdannelse innen økonomi og administrasjon ved Høgkolen i Agder, samt eiendomsmeglerstudiet ved BI. Han har tidligere jobbet i Meglerhuset Sædberg.
facebook

Relaterte saker