Sommerpraten med Tom Arne Aamodt

21.07.2016 | May Baagøe Broughton
Gjennom sommeren skal vi bli litt bedre kjent med flere av våre medlemmer i spalten "Sommerpraten". Driftsleder hos Mur i Sør AS, Tom Arne Aamodt hadde god inntekt som jordbærplukker.
Hva skal du gjøre i sommerferien?
I sommer skal jeg nyte ferien på hytta blant måker krabber og reker. Ut i båten med alle våre barn, hvor vi drar på ulike holmer og besøker de ulike marinaene langs vår vakre kyst. I tillegg blir det jordbærplukking med tilhørende salg med barna.

Hva er ditt beste sommerminne?
Mitt beste sommerminne må være de sommerne jeg plukket jordbær på Stausland. Fra tidlig morgen gjaldt det som mest og finne den beste «rada». Jeg hadde som regel tur, og jeg husker rekorden ble 39 kurver på en time.  Det var god timelønn den ganga.

Hva er den perfekte sommermaten med drikke til?
Uten tvil -Skalldyr .Alt i havet passer bra om sommeren. Når dette skal nytes må det være en kald frisk Unghaner fra Georg Mosbacher i Tyskland. I tillegg er ikke en øl fra Hunsfoss langt unna.

Hva er det modigste du har gjort?
Ja , vet ikke om alt egner seg på trykk, men jeg er glad i fart, og for cirka 15 år siden hadde meg og guttegjeng første mann gjennom en kanal her i landsdelen med båt… Off off-glad det gikk godt.

Hva er du avhengig av å ha om sommeren?
Kaffe- og mennesker rundt meg. I tillegg er jeg glad i nyheter og informasjon om alt jeg driver med året gjennom. Ellers så prøver jeg å lese og svare minst mulig mail, men det er jammen ikke lett.
facebook

Relaterte saker