Sommerpraten med Even Øgrey Brandsdal

14.07.2016 | May Baagøe Broughton
Gjennom sommeren skal vi bli litt bedre kjent med flere av våre medlemmer i spalten "Sommerpraten". Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i IK Start har noen av sine beste minner fra Flekkerøya.
Hva skal du gjøre i sommerferien?
Vi planlegger å feriere hjemme i Kristiansand og nyte alt hva Sørlandet har å by på. Med tre gutter i alderen fra 4-9 år så vil det selvsagt bli på deres premisser, og det innebærer masse action.

Hva er ditt beste sommerminne?
Det er å stå på huk på hytta på Flekkerøya og fiske etter småkrabber. I ungdomstiden var det magisk å dra på overnattingstur til Bragdøya med gode venner og være oppe hele natta. I voksen alder så er det definitivt når jeg, kona og våre tre gutter var 8 uker i Florida, da fikk vi oppleve USA på sitt aller beste!

Hva er den perfekte sommermaten med drikke til?
Reker er en innertier, uansett årstid. Et stort glass iskald Cola Zero med isbiter til er fortsatt det beste, så kan man heller ha annen god drikke til dessert.

Hva er det modigste du har gjort?
Jeg har hoppet to ganger fra Justøybrua. Tviler sterkt på at jeg tør å gjøre det igjen…

Hva er du avhengig av å ha om sommeren?
Jeg må være i nærheten av sjøen. Det er befriende å kunne ta båten til Fiskebrygga for en lunsj, eller være sammen med familien på hytta på Flekkerøya.
facebook

Relaterte saker