Medlemsnytt

Regnskaps- og skattedagen 2015

24.11.2015 | May Baagøe Broughton
Det nærmer seg igjen årets regnskaps- og skattedag, og vi har gleden av å invitere deg/dere til en faglig oppdatering i hyggelige omgivelser.
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke
I år har vi fått forslag til ny regnskapslov, noe som naturlig nok blir tema hos oss. Vi gir som vanlig også en oppdatering innen skatt og avgift, og vil ha litt ekstra fokus i år på en økonomi i nedgangstider, herunder hvilke utfordringer dette medfører for regnskapsavlegger. I tillegg inviteres alle til en siste runde med ”aktuelle problemstillinger”.

Vi i PwC håper å treffe mange kjente og nye kunder og kontakter til en hyggelig dag med oppdateringer, og ikke minst en fantastisk julelunch på Ernst.
Pris inkl lunch og kursdokumentasjon er kr 900 pr deltaker.

Kurset varer fra kl 09:00 til 15:00, og gir tentativt følgende godkjenning for regnskapsførere og revisorer: 3 t regnskap og 3 timer skatt/avgift.

Har du et ønske om tema? Kom med ditt innspill, så vurderer vi dette under ”aktuelle problemstillinger” til slutt. Vi tenker her på konkrete mindre problemstillinger som er interessante å belyse, f.eks: ”skattemessig fradragsrett for infrastrukturkostnader...., avgiftsplikt ved ...”. osv.

Send ditt spørsmål/tema til laila.thomassen@pwc.com
Håper vi ses!
Tid og sted
16. desember 2015, kl. 09:00 til 15:00
Clarion Ernst Hotel, Rådhusgt 2, Kristiansand

Påmelding
facebook