Nytt om navn

Nyansatt konsulent hos Bouvet

15.11.2021 | Lotte Blom van der Male
Rebekka Olsson Omslandseter (26) er ansatt som konsulent i Bouvet og startet i jobben 1. november.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
- Jeg ser fram til et tett samarbeid med alle de flinke, fremoverlente og kule folkene som jobber i Bouvet, sier Omslandseter.

Hun legger til:

- Sammen med dem skal jeg jobbe med data-analyse for å hjelpe bedrifter på Sørlandet å gjøre enda bedre beslutninger og forstå ulike deler av sin virksomhet enda bedre. Maskinlæring er et analyseverktøy som kan gi oss en helt annen innsikt enn vi har fått tidligere, og jeg ønsker å bidra til at flere kan ta dette i bruk.

Den nyansatte konsulenten har en bachelor som elektronikk-ingeniør og en master i IKT som sivilingeniør fra UiA. Bacheloroppgaven omhandlet dekningsberegninger for DAB-signaler, og masteroppgaven omhandlet hvordan vi optimalt kan overvåke og gjøre segmentering i systemer over tid ved hjelp av maskinlæring.

- Ved UiA holder jeg også på med en doktorgrad innenfor maskinlæring, hvor jeg utvikler nye måter å analysere data på i forhold til å finne sammenhenger, altså grupperinger, i ulike datagrunnlag, forklarer Omslandseter.

- Jeg har tidligere jobbet ved sykehuset i Skien, først som renholder og deretter med matservering på ulike avdelinger. Jeg har også jobbet i detaljhandel ved siden av studier, først i en gullsmedbutikk og deretter i det jeg vil kalle verdens beste blomsterkjede, Mester Grønn. Jeg har vært studentveileder og undervist i teknologiske fag ved UiA. Om sommeren har jeg vært så heldig å ha hatt et sommerprosjekt hos Kongsberg Gruppen innenfor Software Development, og flere somre hos nettselskapet Agder Energi med Data Science.
facebook

Relaterte saker