Nytt om navn

Ny konsulent hos Knowit

05.11.2021 | Lotte Blom van der Male
Elisabeth Bali Li (26) begynte i jobben 1. november.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
- Jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe i hybriden mellom teknologi og mennesker, og til å følge spennende prosjekter i et selskap som stadig utvikler og utvider seg, sier Elisabeth Bali Li.

- Vi står overfor en digitaliseringsreise som samfunn, og den gleder jeg meg enormt til å være en del av. Ikke minst ser jeg frem til å stifte nye bekjentskap, utvikle meg faglig og å bli en del av kulturen til Knowit der alle forhåpentligvis vil spille hverandre gode både faglig og sosialt.

Bali Li har en bachelor i mekatronikk og master i Indøk – Industriell økonomi og teknologiledelse. Begge gradene fra Universitetet i Agder, campus Grimstad.

Tidligere har hun jobbet som konsulent i Atea Analytics, hvor hun startet som Atea Graduate i talentprogrammet til Atea for nyutdannede.

- Dette var min første "ordentlige" jobb. Her jobbet jeg med dataanalyse og hadde mange interne oppdrag, forklarer Bali Li og legger til:

- I tillegg hadde jeg en deltidsjobb i Grimstad kommune gjennom hele studietiden, samt sommerjobb som servitør.

26-åringen jobber nå i avdelingen "digital transformasjon og innovasjon" hvor hun skal jobbe med business intelligence, prosjektledelse og alt annet som faller inn under kategorien "digital transformasjon".

- Helt konkret blir jobben min å bidra til at kundene våre tar fatt på den digitale reisen på en enkel måte, å gjøre hverdagen lettere ved bruk av teknologi, avslutter hun.
facebook

Relaterte saker